خدمات ما به شما

این مجموعه علاوه برآنکه گلچینی است از پروژه های جدید گروه صنعتی پاسارگاد نمایه ای است که مراحل کلی و اصلی یک آشپزخانه را گام به گام نشان میدهدکه به ترتيب شامل:

1- اقتصادی

  • مکان یابی پروژه

  • تعیین هزینه های سرمایه گذاری و نرخ برگشت سرمایه

  • تعیین هزینه های ثابت ماهانه وهزینه های متغیر

  • پیش بینی فروش وتعیین نقطه سربسر

  • پیش بینی سود

       2- معماری

  • اختصاص مساحت لازم برای فضاهای لازم نسبت به نوع آشپزخانه

  • انتخاب مصالح مناسب

  • رعایت استانداردهای بهداشتی وقوانین دولتی

     

     3- نگارش منو

  • نگارش منوها (اصلی،جایگزین،فصلی،اشتهاآور،سالاد ونوشیدنی)

  • گزینش و آموزش سرآشپز

  • تدوین و آموزش دستور غذاها و سس ها وچاشنی ها

  • پشتیبانی بازآموزی و بازدید و دوره ای عملکرد

4- نقشه چيدمان و تاسيسات

  • تهیه نقشه چیدمان تجهیزات ولوازم فوق متناسب با محدودیت های محل

  • تهیه نقشه جزییات اجرایی ساختمانی

  • تهیه نقشه های اجرایی آب و برق و گاز و فاضلاب و کانال های هوا

  • انتخاب تجهیزات ولوازم آماده سازی وآشپزی وپذیرایی